...

Foglalási és lemondási feltételek

 
Kizárólag e-mailben, vagy a weboldal foglalási rendszerén keresztül érkező foglalásokat fogadunk el. Telefonon, illetve közösségi oldalainkon érkezett érdeklődésekre kizárólag információt tudunk nyújtani.
 
A weboldal foglalási rendszerében kitöltött adatok helyességért a Vendég vállal kizárólagosan felelősséget. A nem megfelelően kitöltött foglalási kérvényeket nem áll módunkban elfogadni.
 
Az általunk küldött árajánlat írásban történő elfogadása, illetve a bekért előleg határidőig történő megérkezése után egy e-mailt küldünk a foglalás visszaigazolásáról, amely időponttól a foglalás jogszerűnek minősül. A foglalás írásbeli visszaigazolásunkat követően válik garantálttá.
 
Maximum 8 fő elszállásolására van lehetőség vendégházunkban.
 
Minimum foglalható éjszakák száma: 2.
Kiemelt időszakban (ünnepnapok) a minimum éjszakák száma: 3
A turnusok között megmaradó helyek 1 éjszakára is foglalhatóak.
 
A foglalás garantálásához 50% előleg megfizetése szükséges, melyet a visszaigazolás kiküldésétől számított 3 munkanapon belül kell megfizetni. A fennmaradó összeget az érkezést megelőző 7. napig kell megfizetni.
 
Amennyiben az összeg nem érkezik meg vendégházunk számára, úgy a foglalást semmisnek tekintjük, és töröljük rendszerünkből.
 
Az előleg fizetése történhet banki átutalással, valamint az OTP, az MBH és a K&H Bank által kibocsátott SZÉP Kártyával.
 
Banki átutalás esetén az előleget a következő számlaszámra várjuk:
 
Forrás Hill Kft
MBH Bank
10300002-13444466-00014906
 
Megjegyzésként kérjük a foglaló személy nevét és a foglalás időpontját feltüntetni.
 
Az előleg megérkezéséről és a foglalás visszaigazolásáról e-mailt küldünk. A foglalás ezt követően válik garantálttá.
 

 
Lemondási feltételek
 
 
Lemondást kizárólag e-mailben fogadunk el, az info[kukac]lovassylodge[pont]hu">info[kukac]lovassylodge[pont]hu e-mail címen.
Amennyiben a vendég a lemondás miatt visszautalásra jogosult, a visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 10 napon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra.
 
Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 30. napig írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, akkor a szállásdíj 100%-a visszautalásra kerül.
 
Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 8-30. nap között írásban jelzi, hogy lemondja a foglalását, akkor a szállásdíj 50 %-a kötbérként fizetendő. Amennyiben a Vendég által lemondott időszakot újra tudjuk értékesíteni, abban az esetben a befizetett szállásdíj 15 % kezelési költség levonását követően visszautalásra kerül. A visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 10 napon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra.
 
Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 1-7. napon, vagy az érkezés napján írásban jelzi, hogy lemondja foglalását – illetőleg nem jelzi, és nem is jelenik meg -, akkor a szállásdíj 100 %-a kötbérként fizetendő.
 
Módosítási feltételek
 
Időpont módosítás:
 
A Vendég egy időpont módosítást kérhet díjmentesen, minden további módosítás költsége 5.000 Ft/alkalom. Módosítási kéréseket az érkezést megelőző 30. napig tudunk fogadni, azon túl már foglalás lemondásnak és újra foglalásnak minősül. A már befizetett előleg / szállásdíj teljes összege beszámításra kerül az új időpont értékébe. A már befizetett előleget / szállásdíjat a módosítási kérés időpontjától számított 6 hónapon belül lehet felhasználni
 
Ha a Vendég az érkezést követően, de az előre lefoglalt időpont vége előtt - nem a Vendégháznak felróható ok miatt - távozik a szállásról, akkor a teljes, foglaláskor elfogadott szállásdíj a Vendégház tulajdonába kerül a teljes szolgáltatás nyújtása nélkül.
 
Vendégek számának módosítása:
 
Ha az érkezők létszámában változás történik a foglalásnál megadotthoz képest (többen vagy kevesebben jönnének), akkor azt kérjük mielőbb írásban jelezni, hogy a házat megfelelően készíthessük elő.
 
Érkezés, távozás
 
A vendégházat az érkezés napján 15.00 órától lehet elfoglalni, távozás napján pedig 10.00 óráig kell elhagyni. Korábbi érkezés vagy későbbi távozás a vendégház foglaltságának függvényében, a Szállásadóval történő előzetes egyeztetés alapján lehetséges.
 
Egyéb
 
Ha a Vendég - a Szállásadónak felróható ok miatt - az érkezés napján nem tudja birtokba venni a Vendégházat, vagy azt a távozási nap előtt kénytelen elhagyni, akkor Szállásadó Vendéget kompenzálja. A kompenzálás történhet hasonló időtartamú és értékű szállásadással, vagy a Vendég által már megfizetett költségek teljes visszafizetésével.
 
Szállásadó a fentiekben leírt lemondási és módosítási feltételektől a Vendéget ért váratlan baleset vagy megbetegedés esetén eltérhet, feltéve, hogy Vendég az állapotában beállt változást haladéktalanul Szállásadó tudomására hozza.
 
A Vendég foglalásával (előleg befizetésével) elismeri, hogy az alábbi foglalási, módosítási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.