...

Házirend

 
Házirendünk, melyet kérünk tartsatok be, és vigyázzatok a birtokra, hogy ugyanolyan szép legyen legközelebb is, amikor visszatérteksmiley
 
A ház nyitása és zárása
A ház kulcsa egy kulcsszéfben van, melynek aktuális nyitási kódját az érkezéseteket megelőző napokban küldjük el nektek emailben. Távozáskor kérjük a kulcsot visszatenni a széfbe, és azt bezárni.
 
Érkezés és távozás, éjszakai csend
Az érkezés napján 15:00 órától tudjátok elfoglalni a szállást, a kijelentkezés napján pedig 10:00 óráig kell elhagynotok a birtokot.
Legyetek tekintettel a környék lakóira és a környéken lakó állatokra, 23:00-8:00 között tartsátok be az éjszakai csendet, bulikat tartani tilos.
 
Tűzrakás, bográcsozás
Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a tűzvédelmi szabályok betartásával. (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől való eltávolítása.)
Mielőtt otthagyjátok a tűzrakó helyet, kérjük, győződjetek meg afelől, hogy a tüzet valóban eloltottátok.
 
Jacuzzi
A jacuzzi és környéke csak saját felelősségre használható, a víz miatt csúszós lehet a fa felülete vagy a jacuzzi széle, erre figyeljetek.
 
Dohányzás
Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni tilos. Amennyiben dohányzol, azt a tűzrakó-helyen, a nyári konyhában vagy kültéren néhány méterre a háztól.
 
Berendezési tárgyak rendeltetésszerű használata
Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használjátok, bútorainkra vigyázzatok! A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV stb.) ne vigyétek ki a kertbe. A kültéri bútorokhoz tartozó párnákat és egyéb eszközöket esős időben és éjszakára ne hagyjátok a kertben vagy a teraszon.
Ha valami kiborulna, és a kanapén, vagy más szöveten maradandó foltot hagyna, igyekezzetek azonnal letörölni, amíg még könnyen tisztítható.
 
Élmények és vélemények
Osszátok meg élményeiteket az @lovassy_lodge Instagram oldalán, vagy értékeljetek minket Facebookon vagy Google-on, írjatok Vendégkönyvünkbe ottlétetek alatt.
 
Étkezés
A lodge két teljesen felszerelt konyhával rendelkezik, kérjük étkezésre az étkezőt vagy a nyári konyhát használjátok. A mikrohullámú sütőbe ne tegyetek be fémet tartalmazó tárgyat!
 
Rend
Az apartmant tisztán kapjátok meg, így kérjük, ügyeljetek a rendre, tisztaságra.
 
Szauna
A szauna maximum kapacitása 4 fő, a szauna saját felelősségre használható.
 
Felelősség
A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a Házirend megszegéséből származó károkért anyagi felelősséggel Ti feleltek. Vagyontárgyaitokért felelősséget nem vállalunk.
 
Háziállat
Vendégházunk 2023-tól nem fogad háziállatokat.